fbpx

Η επέκταση του Estrella στο εξωτερικό σχεδιάστηκε ταυτόχρονα με την εσωτερική αγορά, απόφαση που προέκυψε από την ενθουσιώδη υποδοχή του brand από Έλληνες και ξένους επισκέπτες καθώς και τα δημοσιεύματα που φιλοξένησαν κορυφαία μέσα του εξωτερικού για εμάς σχετικά με την εστίαση.

Δικαιωματικά ξεκινήσαμε με την Κύπρο, αφού με τόσο θερμή αποδοχή του brand σε επισκέπτες και Κύπριους φοιτητές που ζουν μόνιμα στις πόλεις που φιλοξενούν τα μαγαζιά μας κυριολεκτικά ζητήθηκε από τους ίδιους η δημιουργία Estrella στην Μεγαλόνησο. Φυσικά, πάντα γίνονται οι απαραίτητες προσαρμογές στο concept, ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία επιλέγουμε να δραστηριοποιηθούμε. Αυτές οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στο μενού, στο οποίο φροντίζουμε σε πολύ μεγάλο μέρος του να χρησιμοποιούμε τοπικές πρώτες ύλες. Τα κρέατα, τα αυγά και τα λαχανικά προέρχονται όλα από μικρές τοπικές φάρμες και το ίδιο συμβαίνει και με τα τυριά τα αλλαντικά και τα κρασιά που προέρχονται από την τοπική αγορά.

Για την επιτυχή ένταξη ενός δικτύου στη διεθνή αγορά, είναι απαραίτητη η σωστή οργάνωση, μελέτη της τοπικής αγοράς, καθώς και η εξεύρεση των ιδανικών συνεργατών. Και φυσικά, όποιος αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί στο εξωτερικό θα πρέπει να το κάνει με μεγάλη προσοχή και χωρίς τον σκοπό της ευκαιριακής οικονομικής ασφάλειας.

Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Διευθύνων Εταίρος

Επικοινωνήστε μαζί μας